PRIVACY BELEID

 

Inleiding

Feestbubbel.nl neemt de privacy van haar bezoekers uiterst serieus. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor onze dienstverlening en het verbeteren van onze dienstverlening. We stellen je gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

 

Toestemming

Door gebruik te maken van onze website en de diensten van feestbubbel.nl ga je akkoord met ons privacy beleid en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. 

 

Cookies

Feestbubbel.nl maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens het bezoeken van de website door de browser opgeslagen wordt op je computer. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Feestbubbel.nl maakt gebruik van cookies om informatie te verkrijgen over het gebruik van onze website. Gegevens die automatisch worden verzameld door deze cookies worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren en voor marketingactiviteiten. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om persoonsgegevens.

 

Functionele cookies: Dankzij deze cookies kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ze zorgen er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Ze onthouden bijvoorbeeld de inhoud van je winkelmandje (anders kun je geen bestellingen plaatsen) of laten eerder bekeken producten zien. Ook worden je gegevens tijdelijk onthouden zodat je bij het herladen van een pagina formuliergegevens niet opnieuw hoeft in te vullen. Cookies maken het navigeren op de site dus een stuk prettiger.  

 

Google Analytics: met deze cookie volgen wij jouw internetgedrag binnen onze website. De informatie die we bijhouden bestaat onder meer uit type browser, via welke weg je onze website hebt gevonden, op welke pagina je binnen komt en vanaf welke pagina je weer vertrekt en hoe vaak je als bezoeker terug komt. Deze gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen. We hebben Google geen toestemming gegeven deze gegevens te gebruiken voor hun eigen doeleinden.

 

Cookies accepteren

Als je onze website op een juiste wijze wilt gebruiken dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Je kunt deze accepteren door de cookiemelding die onderaan de website verschijnt bij je eerste bezoek op onze site te accepteren of door eenvoudig verder te navigeren op onze site.

 

Cookies verwijderen of uitschakelen

Je kunt er zelf voor kiezen om cookies uit te schakelen of achteraf te verwijderen. Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Als je onze website gebruikt betekent dit dat je de gegevensverzameling begrijpt en ermee akkoord gaat dat we je advertenties kunnen aanbieden via andere kanalen.

 

Partijen met wie wij persoonsgegevens delen

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Jouwweb. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt worden binnen deze sofware opgeslagen. Jouwweb heeft technisch gezien toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden indien nodig. Voor de omgang met jouw persoonsgegevens verwijzen we naar https://www.jouwweb.nl/privacy 

 

Beveiligde website

Onze website maakt gebruik van een beveiligde SLL verbinding.  Je transactiegegevens worden hierdoor versleuteld verzonden. Deze SSL verbinding herken je aan het groene slotje in je browser.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig is om te voldoen aan onze verplichtingen op gebied van wet- en regelgeving.

 

Recht op inzage

Wanneer je je eigen gegevens wilt inzien of wilt wijzigen dan kun je ons een email sturen via info@feestbubbel.nl

Heb je een klacht op het gebied van privacywetgeving en kom je er na overleg met Feestbubbel.nl niet uit dan kun je je klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Privacy beleid derde partijen

Voor meer informatie over het privacy beleid van derde partijen die verbonden zijn aan deze website kun je terecht op de websites van deze partijen. Feestbubbel.nl kan geen invloed uitoefenen op het privacy beleid van deze partijen.

 

Vragen

Wil je meer informatie of heb je vragen over het privacy beleid van feestbubbel.nl dan kun je contact met ons opnemen via info@feestbubbel.nl