Hoe bestel ik op jullie website?
feestbubbel.nl geeft een overzicht van feestartikelen en aanverwanten van leveranciers van deze producten. Wij verkopen zelf geen producten, maar verwijzen naar webshops die deze producten wel verkopen. Bestellen op onze website is daarom niet mogelijk. Vind jouw feestartikelen en aanverwanten bij feestbubbel.nl en klik door naar de webshop die dat product verkoopt. Dat is onze bedoeling voor jou.

.

Wat is de levertijd?

De levertijd van de door jou bestelde producten wordt bepaald door de leverancier en webshop waar je de producten hebt besteld en het type product dat je hebt besteld. Informatie over levertijd kun je vinden op de site van de webshop waar je je product besteld. Dit geldt ook voor informatie over voorraden, verzendkosten, betaalwijzen en retourprocedures.

 

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Klopt dat wel?
Als je een product hebt besteld via feestbubbel.nl, dan zul je geen bevestigingsmail van ons krijgen. Dit komt omdat je je bestelling formeel bij de betreffende webshop doet en niet bij feestbubbel.nl. Geeft de betreffende webshop aan dat je een bevestigingsmail zult krijgen na een bestelling, maar je krijgt deze niet, neem dan contact op met de betreffende webshop